”Festivalul Național al Ouălor Încondeiate”, Ediția a XIV-a
aprilie 3, 2017
Încă o captură a Poliției municipiului Vatra Dornei
aprilie 5, 2017
Show all

Moarte groaznică pentru un bărbat din comuna Crucea

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a avut parte de o moarte groaznică după ce s-a tăiat accidental cu o drujbă, iar hemoragia i-a fost în scurt timp fatală. Nenorocirea s-a petrecut ieri, în jurul orei 11:00, în comuna Crucea, în timp ce bărbatul lucra în pădure la amenajarea unei stâne pentru sezonul cald.

Din primele cercetări ale anchetatorilor de la Poliţia municipiului Vatra Dornei rezultă că bărbatul, Mihăiţă Cojocariu, s-a deplasat în pădure împreună cu un alt localnic din Crucea, unde a tăiat un arbore. În timp ce fasona lemnul, într-un moment de neatenţie, acesta a atins cu drujba pornită zona inghinală a piciorului stâng. Bărbatul care îl însoţea a încercat să oprească sângerarea, însă din păcate hemoragia era foarte puternică. Când echipajul SMURD de la Vatra Dornei a ajuns la faţa locului bărbatul era deja decedat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă ancheta. Lămuriri suplimentare sunt aşteptate de la necropsia pe care o vor efectua astăzi medicii legişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.