Alimentaţia lehuzei (mamei care alăptează). Recomandări Dr. Victor Rugină, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, Dorna Medical
29 ianuarie 2020
Compania Dorna Medical în contextul epidemiei de Coronavirus (COVID-19): „Dezinfectăm la fiecare 30 minute toate suprafețele din toate sediile noastre”
23 martie 2020
Show all

Mai sunt numai câteva zile în care vă puteți înscrie la Cupa Dorna la schi alpin&snowboard, ediția V-a, 21-22 februarie, Vatra Dornei

Dorna Medical, în colaborare cu Kaban, organizează Cupa Dorna Medical, la schi alpin&snowboard, ediția V-a, în perioada 21-22 februarie 2020. Vă mai puteți înscrie la această competiție online până joi -20 februarie 23: 59 si inclusiv vineri, 21 februarie, între orele 9-12 la baza partiei Veverita, la standul concursului amenajat în cadrul Apres Ski.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 23 februarie 2020, în prezența organizatorilor, a oficialităților locale, reprezentanți ai instituțiilor publice, locale și județene, șefi ai instituțiilor descentralizate din zonă, precum și a sponsorilor și partenerilor media. La eveniment, vor participa numeroase personalități, printre care și unele de renume (inter)național.

Proiectul Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard este unul prioritar pentru organizatori și ca de fiecare dată, în ultimii cinci ani, scopul este promovarea sănătății prin sport. Partenerii competiției, devenite deja o tradiție, sunt sunt Primaria Municipiului Vatra Dornei, Consiliul Municipal Vatra Dornei, Salvamont Vatra Dornei, Winter Tour, Euroski – Școala de Schi, Ski Stop – Pârtia Veverița, SAS Adventure.

Premii, mai mult decât tentante

Premiile, pe lângă cele oferite de Dorna Medical și Kaban, sunt mai mult decât substanțiale. In acest an dorim sa rasplatim participantii cu un premiu special. La acest premiu pot aspira toti participantii, castigatorul fiind ales prin tombola si recompensat cu o excursie în Madonna di Campiglio, stațiune montană de prestigiu și interes internațional, situată în Alpii italieni. De asemenea și locurile I la fiecare categorie – vor fi recompensate cu câte un voucher de reducere pentru această destinație de vis.

În 2019, 162 de schiori au luptat pentru cupe și premii, însă ediția curentă se anunță cu o participare mult mai numeroasă ca în anii anteriori.

Programul complet Cupa Dorna Medical, la schi alpin&snowboard, ediția V-a:

√ VINERI, 21 FEBRUARIE 2020:

 • 09.00 – 12.00 înscrieri la baza pârtiei la standul concursului amenajat în cadrul Apres Ski și ridicarea tricourilor;
 • 12.00 – 12.10 briefing cu toți participanții;
 • 12.10 – 12.40 recunoașterea traseului;
 • 13.00 START prima manșă schi alpin;
 • după parcurgerea traseului de către ultimul participant la schi alpin, se va amenaja traseul pentru proba de SNOWBOARD, urmand recunoașterea traseului și START prima manșă snowboard.

√ SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE 2020:

 • 10.00 – 10.30 recunoașterea traseului;
 • 11.00 START a II-a manșă schi alpin;
 • după parcurgerea traseului de către ultimul participant la schi alpin, se va amenaja traseul pentru proba de SNOWBOARD, urmând recunoașterea traseului și START a II-a manșă snowboard.

√ DUMINICĂ 23 FEBRUARIE 12.00 – festivitatea de premiere – scena „Serbărilor Zăpezii” din cadrul Parcului Municipal Vatra Dornei

 

Concurenţii vor fi împărțiți în sapte  grupe pentru schi alpin, în funcție vârsta împlinită la data concursului şi o grupă pentru snowboard. În cadrul fiecărei grupe vor fi două subgrupe (feminine și masculin). Pentru schi alpin: 5 grupe fete, 7 grupe băieţi, astfel:

 1. Grupe Baieti schi alpin:5 ani – 7 ani; 8 ani – 11 ani; 12 ani – 15 ani; 16 ani – 20 ani; 21 ani-35 ani; 36 ani – 55 ani; 56 ani +
 2. Grupe Fete schi alpin: 5 ani – 7 ani; 8 ani – 11 ani; 12 ani – 15 ani; 16 ani – 20 ani; 21 ani+
 3. Pentru snowboard: open fete, open băieţi.

Dorna Medical și Kaban îi încurajează pe toți iubitorii sporturilor de iarnă, indiferent de vârstă, să își testeze limitele, dar mai ales să facă mișcare. Vă reamintim că „Bucuriile Zăpezii”, „Serbările Zăpezii” cum a fost redefinit evenimentul organizat de Primăria Vatra Dornei, a ajuns la cea de-a 37-a ediție și ne onorează pentru al cincilea an consecutiv apartenența la această manifestare.

Evenimentul Cupa Dorna Medical la schi alpin si snowboard editia a V-A, va fi sustinut si in acest an de partenerii media :  Antena 1, Radio Dorna, Bucovina TV, TV PLUS Suceava, As TV, Impact Fm Radio, BucoWina Plus, Radio Transilvania, Ziarul Rasunetul, Radio Orion.

Mai multe detalii despre înscrierea la Cupa Dorna la schi alpin&snowboard, ediția V-a puteți afla pe pagina de Facebook a companiei Dorna Medical, precum și pe site-ul cupa.dornamedical.ro .

 

*Elevii participanți vor primi ADEVERINȚE/ INVOIRI PENTRU ȘCOALĂ în baza numarului de înscriere în concurs!

Comments are closed.