serbarile zapezii vatra dornei 2019
O nouă ediție a Serbărilor Zăpezii va avea loc la Vatra Dornei
26 ianuarie 2019
Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard în zilele de 14 și 15 februarie 2019
13 februarie 2019
Show all

Jean Valvis, proprietarul Aqua Carpatica şi al vinurilor Sâmbureşti, ar putea deschide un spital privat în România. „E clar că trebuie să îi întorci ceva societăţii, nu poţi sta bogat şi fericit, iar oamenii de lângă tine să fie săraci, nefericiţi şi bolnavi”

Jean Valvis, antreprenorul care deţine pe piaţa locală Aqua Carpatica şi vinurile Sâmbureşti, a dat de înţeles în cadrul emisiunii de business ZF Live de vineri, că ar vrea să deschidă o unitate în domeniul medical.

„Pe lângă educaţie, este o altă nevoie aici în societate. Vreau să fac o unitate în domeniul medical, în domeniul bolilor, un spital”, spune Valvis.

Acesta susţine că este sănătatea şi educaţia sunt domenii în care trebuie investit pentru ca România să nu îşi piardă doctorii, IT-iştii şi alţi oameni calificaţi.

Sursa: https://www.zf.ro/eveniment/jean-valvis-proprietarul-aqua-carpatica-vinurilor-samburesti-ar-putea-deschide-spital-privat-romania-e-clar-ii-intorci-ceva-societatii-poti-sta-bogat-fericit-iar-oamenii-langa-tine-fie-saraci-17852126

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *