Radio Dorna este lider de audiență în bazinul Dornelor. Înființat în anul 2003, a căutat să completeze lipsurile mass-mediei locale. După multiple modificări de format, în anul 2012 postul a fost preluat de A2 Future Media, care a propus formatul curent. Te plasăm mai aproape de ascultătorii noștri prin spot-uri, reclame și anunțuri croite în funcție de necesitățile tale. Calitatea superioară a spoturilor noastre, înregistrate și editate în studiouri profesionale, asigură feedback-ul necesar mesajului tău.

Identitate

Fiecare marcă sau companie are propria ei identitate, care se regăsește în tot ceea ce face și spune. Identitatea este cea care îl ajută pe consumator să recunoască orice produs care aparține mărcii sau companiei respective. Construirea și consolidarea identității unei mărci este un lucru complex. Dacă o marcă nu are o identitate clară, atunci în mintea consumatorilor nu se va deosebi de alte mărci. O construcție echilibrată a identității atribuie unui nume valoare de brand, și este principalul promotor de imagine pe piața căruia se adresează. Folosirea clară și coerentă a identității reprezintă principalul mijloc de comunicare a valorilor propuse.

Comunicare

Comunicarea vine să întregească imaginea globală asupra afacerii, nu doar ca să existe, ci să completeze prin speci cul mijloacelor o afacere sănătos promovată. Este nevoie de strategie, de organizare, de un plan bine pus la punct, de consecvență și de profesioniștii pregătiți să construiască o reputație de succes.

Evenimente

Ne implicăm în societate și suntem prezenți la toate evenimentele de anvergură din zonă:

  • Serbarile Zapezii – Vatra Dornei
  • Festivalul Păstrăvului Ciocănești
  • Festivalul Bujorului de Munte Neagra Șarului
  • Scoala ALTFEL
  • Earth hour
  • Ecologizare Parcul National Călimani ș.a.m.d.

Clienți și Colaboratori

Fiecare client pentru noi este o nouă provocare și suntem conștienți de bene ciile unei colaborări pe termen lung. Avem convingerea schimbării, știm că tot timpul afacerile vor în mișcare, dornice de proiecte și idei noi. Suntem aici să oferim suportul necesar oricărei afaceri.

Avem soluții indiferent de domeniul de activitate și suntem deschiși la noi provocări. Experiența dobândită ne ajută să găsim soluții unice pentru ecare client și împreună gândim spre viitor.

Clienti si Colaboratori