Furt de arbori
9 mai 2017
Tăieri ilegale de arbori în Dorna Arini
25 mai 2017
Show all

Crește riscul de criminalitate în Vatra Dornei?

Luni, 15.05.2017, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vatra Dornei, s-au sesizat despre faptul că, în cursul zilei de duminică, în jurul orei 21:00, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Dorna Candrenilor a fost victima unei agresiuni comise în municipiului Vatra Dornei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17:00, persoana vătămată s-a deplasat în Vatra Dornei pentru cumpărături, după care, a mers cu doi prieteni la un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice. Acolo a fost abordat de doi tineri necunoscuți, care i-au cerut să-i cinstească, lucru cu care acesta a fost de acord.
Ulterior, pe parcursul discuțiilor, cei doi necunoscuți au început să-l provoace pe tânărul de 21 de ani, iar acesta a decis să plece din bar. Cu toate că tânărul a părăsit locul, agresorii l-au ajuns din urmă, l-au lovit cu pumnii și i-au sustras suma de 180 lei.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorii au fost identificați ca fiind un tânăr de 19 ani și unul de 25 ani, ambii cu antecedente penale, din municipiul Vatra Dornei.
Cei doi autori au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe” și ”tâlhărie”.
Cu această ocazie, dorim să atragem atenția autorităților locale pentru a lua măsurile necesare prevenirii evenimentelor de acest tip, care contribuie la o imagine nefavorabilă a orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *