Serbările zăpezii 2016 Vatra Dornei
27 ianuarie 2016
Limita de viteză de 70 km/h la intrare în Vatra Dornei
27 ianuarie 2016
Show all

Concurs de sănii trase de câini la Vatra Dornei

Concursul DORNA WILD MUSHING – ediția I

În perioada 20 – 21 februarie 2016 la Vatra Dornei se va desfașura prima ediție a concursului de sănii trase de câini. Acest concurs este cea de a cincea etapă națională premergătoare etapei de Cupa Mondială de la Harghita Băi. Primăria Municipiului Vatra Dornei, în calitate de organizator, alături de DORNA WILD PACK și serviciul SALVAMONT, a alocat pentru acest eveniment suma de 7500 lei, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Vatra Dornei din data de 26 ianuarie 2016. Traseul va fi amenajat pe Dealul Negru în zona superioară a Telescaunului Negrești.

„Considerăm că acest concurs, aflat la prima ediție, va promova numele stațiunii noastre și încercăm să aducem în comunitatea noastră cât mai mulți turiști care să se bucure de minunațiile zonei.  Sunt așteptați să fie prezenți   peste 100 de concurenți și sperăm să ajungă la cât mai multe ediții!  Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în promovarea acestui concurs, în special partenerilor Dorna Wild Pack.” a declarat primarul, Ilie Boncheș.

Concursul se va desfășura în perioada 20 – 21 februarie 2016 în intervalul orar 9:00 – 15:00 în zona Telescaunului Negrești. Festivitatea de premiere va avea loc Duminică, 21 februarie 2016, începând cu orele 15:30 . Evenimentul este susținut și recomandat de Radio Dorna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *