Ecologizare în Vatra Dornei
11 aprilie 2017
”Ora de spiritualitate”. Invitat preotul Mihai Valică.
15 aprilie 2017
Show all

Campania de ajutorare a celor 120 de „orfani” ai părintelui Negrea

Campania de ajutorare a copiilor sărmani de la Vatra Dornei, rămași fără un sprijin de nădejde după plecarea dintre noi a părintelui Mihai Negrea, s-a bucurat de un succes deosebit. Mulţi oameni de bine din judeţ, dar și din alte părţi ale ţării mobilizându-se pentru a le aduce acestora hrană, dulciuri, hăinuţe, materiale de curăţenie și bani, necesari pentru plata cheltuielilor zilnice de întreţinere.

Andrei Viorel, tânărul sucevean care a iniţiat această campanie, cu rezultate deosebite, a declarat că le mulţumește tuturor celor care au venit în ajutor copiilor de la Vatra Dornei și își dorește foarte mult să continue această acţiune, care s-a dovedit de un real folos micuţilor de la Casa Vladimir, care au avut parte de multe bucurii în această perioadă. Demersul său este remarcabil în condiţiile în care nici el nu are o situaţie bună, ci se zbate să supravieţuiască şi să facă ceva, el însuşi crescând în centrele de plasament până la 18 ani, când a trebuit să înfrunte viaţa pornind de la zero.

Cei care vor să obţină informaţii suplimentare ori să contribuie cu produse îl pot contacta direct pe Andrei, la numărul de telefon 0742 707 196 sau, dacă vor să facă donaţii băneşti, au această posibilitate direct în contul Asociaţiei Creştin Filantropice Sfinţii Voievozi Mihai şi Gavril: RO45RZBR0000060012128463, deschis la Raiffeisen Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *