Simțul civic pune administrația locală la muncă
16 aprilie 2019
Prima ediție a „Zilelor Medicale Câmpulungene” – un succes!
11 iunie 2019
Show all

Apa Bucovina – La Dorna Candrenilor au fost plantati 2000 de puieți de brad

Sâmbătă, 11 mai, în zona Valea Secu, comuna Dorna Candrenilor din județul Suceava a avut loc o acțiune de împădurire la care au participat reprezentanți ai organizatorului principal – Maspex Romania prin brandul Bucovina, reprezentanți ai autorităților locale, voluntari din cadrul organizației Vatra Dornei Tineret și ai Asociației Salvatorilor Montani din România – Salvamont Vatra Dornei .

Alături de voluntari a fost prezentă și vedeta TV Carmen Brumă, cunoscută pentru activitățile ei de susținere a unui stil de viață sănătos și echilibrat. În cadrul acțiunii au fost plantați 2000 de puieți de brad.

 

Acțiunea de împădurire este prima dintr-un șir de acțiuni sociale pe care compania Maspex Romania prin brandul Bucovina le va pune în aplicare în următoarea perioadă. Toate aceste acțiuni urmează noua filosofie a brandului Bucovina care reinterpretează echilibrul din “sete de echilibru” – sloganul de bază al brandului – ca pe echilibrul dintre oameni și natură.

Noua abordare este inspirată de teoria Half-Earth, conform căreia soluția ideală la problema civilizație vs. natură este ca oamenii să împartă planeta 50-50 cu natura. Altfel spus, o pledoarie pentru natură și nevoia ca măcar o parte din tărâmul ei să fie păstrat neatins, curat, limpede.

Bucovina este un ținut în care există 23 de rezervații naturale, păduri virgine, specii unice sau rare de flora și faună. Prin acțiunile pe care le va organiza pentru protejarea și conservarea zonei, compania Maspex prin brandul Bucovina își manifestă respectul față de natură precum și față de consumatorul care apreciază calitățile apei Bucovina, echilibrul și puritatea ei absolută.

Apa Bucovina este îmbuteliată din surse subterane izolate de orice activități ale omului, localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală. Apa minerală naturală Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală cu reziduu sec foarte scăzut (78 g/ml) și pH (7,27) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccinno şi sărăţele. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare – Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase – pastele Arnos; produse instant – La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate – Salatini, Rollini d’Oro; apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de principalele țări în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Moldova, Spania, Cipru, Germania, Serbia, Italia, Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *